Laatste nieuws

24meiKROV CAST-FORM®:
InnoTrans 2020 in Berlijn

KROV BV zal aanwezig zijn op de InnoTrans beurs in 2020. Deze beurs vindt plaats van 22 t/m 25 september 2020 in Berlijn. U kunt ons vinden in Hal 1.1 op stand 700.

Wat kunt u van ons verwachten? KROV BV staat evenals voorgaande jaren samen met onze partner Hess & Co AG Sperrholzfabrik, we zullen u de laatste ontwikkelingen op het gebied van trein-inrichtingen presenteren. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen die plaatsvinden bij KROV BV? Dan kunt u alvast een kijkje nemen op onze Facebook en LinkedIn pagina.

11oktMass-Trans Innovation Japan 2019 - Tokyo
27 - november 2019

KROV BV wil graag haar internationale positie versterken, om die reden zijn wij aanwezig op de MTIJ 2019 (Mass-Trans Innovation Japan 2019) in Tokyo.

Deze beurs vindt plaats van 27 t/m 29 november 2019. De stand van KROV BV zal staan op het EU-paviljoen. KROV BV zal u laten zien wat de unieke mogelijkheden zijn van het CAST-FORM®proces.
De nieuwste innovatie op het gebied van trein-inrichtingen is de driedimensionale rugleuning. Deze kunt u alvast bekijken op onze FaceBook en LinkedIn pagina.

24juliOpen Dagen
Varsseveldse Industriële Vereniging

Van maandag 7 t/m donderdag 10 oktober 2019 organiseert de V.I.V. haar Open Dagen. Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij mooie Varsseveldse bedrijven. KROV BV opent haar deuren voor de bezoekers op dinsdag 8 oktober van 18:00 uur t/m 21:00 uur.

Bij KROV laten we je graag zien hoe er middels het gepatenteerde proces wordt geproduceerd, van interieurdelen op hoog niveau tot onderdelen en behuizingen voor machines en apparaten. U bent van harte welkom om te zien hoe KROV deze projecten realiseert en hoe veelzijdig een productiebedrijf kan zijn. Graag tot ziens op dinsdag 8 oktober 2019

23juliKROV CAST-FORM® staat ook op de
Kunststoffenbeurs 2019 in Veldhoven

KROV BV zal aanwezig zijn op de kunststoffenbeurs in Veldhoven. Deze beurs vindt plaats van 25 t/m 26 september 2019 in Veldhoven. U kunt ons vinden in Dommelhal op stand 177.

Wat kunt u van ons verwachten? KROV BV produceert middels een gepatenteerd proces kunststof onderdelen en behuizingen, we zullen u de laatste ontwikkelingen op het gebied van ons proces en bedrijf laten zien. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen die plaatsvinden bij KROV BV? Dan kunt u alvast een kijkje nemen op onze Facebook en LinkedIn pagina.

22dec
KROV in beeld: bekijk onze bedrijfsvideo...
26oktKROV BV en Pavaman Poly Products Ltd. uit India zijn partners geworden

Pavaman Poly Products Ltd. maakt technische producten van polyurethaan.

De producten die worden geproduceerd worden gebruikt binnen de:

  • Agrarische sector
  • Automotive industrie
  • Treinbouw
  • Bus constructie
  • Infrastructuur
  • Scheepsbouw
  • Visserij
  • Liftproductie
  • Beton industrie

Bent u geïnteresseerd in dergelijke producten? Bekijk dan hun website: www.pavaman.com

27juli
Nieuwe KROV BV brochure!

KROV BV heeft een corporate brochure laten maken, deze brochure maakt inzichtelijk wat er binnen het productieproces van KROV BV, Cast-Form® allemaal mogelijk is.

Binnen het Cast-Form® proces zijn tot op heden nog niet alle mogelijkheden toegepast. Aangezien er vele mogelijkheden zijn met de Cast-Form® techniek, dagen wij u uit om uw vraagstukken bij ons neer te leggen voor een gepaste oplossing.

Geïnteresseerd in de brochure? Download hem hier!

  • Corporate brochure NL
19juliZOMERVAKANTIE:
Ook KROV BV gaat er een weekje tussenuit

Van maandag 6 augustus tot en met vrijdag 10 augustus gaat KROV BV genieten van een welverdiende zomervakantie!

Vanaf maandag 13 augustus staan wij graag weer voor u klaar! Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie.

24meiKROV CAST-FORM®:
InnoTrans 2018 in Berlijn

KROV BV zal aanwezig zijn op de InnoTrans beurs in 2018. Deze beurs vindt plaats van 18 t/m 21 september2018 in Berlijn. U kunt ons vinden in Hal 1.1 op stand 405.

Wat kunt u van ons verwachten? KROV BV staat evenals voorgaande jaren samen met onze partner Hess & Co AG Sperrholzfabrik, we zullen u de laatste ontwikkelingen op het gebied van trein-inrichtingen presenteren. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen die plaatsvinden bij KROV BV? Dan kunt u alvast een kijkje nemen op onze Facebook en LinkedIn pagina.

8jan30-Jarig jubileum KROV BV

KROV BV bestaat op 1 februari 2018 30 jaar! Dit jubileum is voor ons bedrijf een belangrijke mijlpaal!

Met het toepassen van ons unieke CAST-FORM® proces kunnen en hebben we al deze jaren onze klanten tot volle tevredenheid kunnen leveren. KROV BV is erg trots op het feit dat we dit elke dag met onze medewerkers weten te realiseren en willen hier dan ook graag vandaag en dit jaar bij stilstaan.

29novKROV CAST-FORM®:
EU Gateway to Japan

KROV BV is uitgeloot door de EU Gateway to Japan om aanwezig te zijn op de Mass-Trans Innovation Japan 2017 (MTIJ-2017).

KROV BV krijgt hier de mogelijkheid om haar internationale positie in Japan te versterken. Op deze beurs introduceren wij ons unieke productieproces genaamd: CAST-FORM®. De organisatie van deze reis is perfect, alles wordt voor je geregeld tot in de puntjes. Van afspraken tot een tolk en van verblijf tot bijeenkomsten. Wij vervelen ons niet! Onze dank gaat uit naar de EU Gateway to Japan!

23novKROV CAST-FORM®:
Mass-Trans Innovation Japan 2017

KROV BV wil haar internationale positie versterken, om die reden zijn wij aanwezig op de MTIJ 2017 ( Mass-Trans Innovation Japan 2017 ) in Tokyo.

Deze vindt plaats op 29 november t/m 1 december 2017. De stand van KROV BV zal staan op het EU-paviljoen. KROV BV laat u zien wat de unieke mogelijkheden zijn van het CAST-FORM® proces.

De nieuwste innovatie op het gebied van trein-inrichtingen is de driedimensionale rugleuning. Deze kunt u alvast bekijken op onze FaceBook en LinkedIn pagina.

20juniKROV CAST-FORM®:
Railway Interior Expo 2017

KROV CAST-FORM® is aanwezig op de Railway Interior Expo te Praag. Deze vindt plaats op 14 & 15 november 2017. Standnummer 1046.

Wat kunt u verwachten? We zullen jullie de unieke mogelijkheden van het CAST-FORM® proces presenteren, met betrekking tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van trein-inrichtingen. Een uniek product is de nieuwe driedimensionale rugleuning. deze kunt u alvast bekijken op onze FaceBook en LinkedIn pagina.

5aprilKROV CAST-FORM®:
INNOTRANS 2016 in Berlijn

KROV CAST-FORM® zal aanwezig zijn tijdens de komende InnoTrans beurs van 20 t/m 23 september in Berlijn.
U kunt ons vinden in Hal 3.1 -stand 240. Samen met onze partner Hess & Co. AG Sperrholzfabrik zullen we u de laatste ontwikkelingen op het gebied van treininrichtingen presenteren.